Bilderna från 2019 års tävling!

Det har gått några dagar sedan vi hade den där underbara dagen på Skutberget i samband med Gôrslitet triathlon.
Man kan minnas barnen/ungdomarna som med så mycket glädje och energi tar sig igenom banan. Lika roligt att se varje år. Vidare fick vi även se en hel hoper med glada ungdomar och vuxna som utmanade sig på sprint och olympisk distans, även dessa med en god kämparanda som bland annat fick oss se både en tid på sub-1h för sprinten och sub-2h för den olympiska distansen, varav det på den olympiska distansen var ett nytt banrekord satt av Karl-Johan Danielsson.

Och för att inte minnena skall blekna utan kunna upplevas i full klarthet om och om igen så presenterar vi nu bilderna från racet. Så hoppa in och ta er en titt där.

De officiella resultaten skall vi försöka få koll på så snart som möjligt. Just nu ser de nämligen lite knasiga ut via triathlonförbundets hemsida, men vi tror oss ha fixat till dataformatet på underlaget så det skall visas helt korrekt inom kort. Så länge går det alltid att se resultaten på live.gorslitet.se.

Det var med en skön känsla vi plockade ihop tävlingsområdet på lördagen, inspirerade av alla er deltagares prestationer samt era lovord till oss som arrangörer. Det är det som får oss att vilja utveckla, förbättra och arrangera tävlingen igen – Att våga hoppa igen! Så vi hoppas vi ses även nästa år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *